Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Oct 27, 2018

Det är dags för Red Dead Redemption att släppas och Rockstar är under luppen som aldrig förr!

Tillsammans med Niklas Alicki från Playerone.se går Amanda och Aaron igenom Kotakus granskning av företagets studios i ett långt samtal om crunch inom spelbranschen, med uppenbart fokus på Rockstar.

Därefter blir det...


Oct 26, 2018

Avsnitt nummer fyra är här, kära vänner! I detta avsnitt bevarar jag en lyssnarfråga samt pratar om vad jag pysslat med sedan sist. Dessvärre skjuts dock tipslistan om TV-serier upp tills nästa vecka.

Skämshögen finner du på Facebook, Instagram, Twitter, Wordpress och kan kontaktas via e-post

Puss i...


Oct 21, 2018

Full fart när Liza och Lillie delar med sig av sin vardag i sociala medier i ett samtal om denna (censurerade) kränkta e-sportskille som tyckte det var lämpligt att jämföra matcher mellan män och kvinnor med gruppvåldtäkt. 

Bara en sån sak.

Sen diskuteras det mer kring speldesign med avstamp i Amandas resa...


Oct 13, 2018

I säsongens 40:e avsnitt av TV-spelspodden hamnar Liza, Lillie och Aaron i samtal om e-sport, Lillie och Lizas erfarenheter med Deceit, Aarons behov av bekräftelse i FIFA och PES framför sina barn och inte minst svårighetsgraderna i Shadow of the Tomb Raider.

Vad betyder det egentligen att spela på easy om du...


Oct 7, 2018

Loading är äntligen här!

Och hur vill vi fira det på bästa sätt om inte genom att bjuda in Johan Lorentzon, Alexander Rehnman och Petter Arbman från redaktionen, för att snacka japansk kultur på 3DS och skräck-äventyr samt strategiskjutare i den virtuella verkligheten?

Amanda reflekterar högt och lågt över...