Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Aug 25, 2018

En vecka olik de andra!

Amanda, Jesper och Aaron tar sig igenom Ninjas policy kring varför han inte streamar med kvinnor, Cyberpunk 2077's transfobiska tweet, Generations Zero och Stålenhag.

Amanda är efter mer tid med sista säsongen av The Walking Dead inte helt nöjd med första episoden, Aaron maler på om No...


Aug 18, 2018

Mångkreatören Alicia Andersson kommer äntligen och gästar panelen när vi går igenom veckans fråga kring plagierade recensioner, Battlefield V-trailern, Bethesdas villkor mot Sony och inte minst en uppdatering kring Sumo Digital och de frågetecken som finns kring Crackdown 3.

Därefter blir det Final Fantasy XIV,...


Aug 11, 2018

Aaron är tillbaka från semestern (och tycker att hela världen ska få höra om vad han har gjort...), Lillie likaså och Amanda befinner sig föga förvånande mellan konserter på Way Out West. MEN det hindrar oss inte från att se över förrförra veckans fråga, Kotakus granskning av Riot Games, IGNs och...


Aug 5, 2018

Helt plötsligt så var det bara en - denna vecka är det enbart Amanda som håller i spakarna och i smyg är hon livrädd. För att charma lyssnarna gör hon dock en av de saker hon gillar mest - hon gör en lista!

Puss i ljumsken!

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida