Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Nov 17, 2018

I det sista avsnittet för den här säsongen bjuder vi in en riktig veteran inom svensk spelmedia - Mats Nylund från podcasten Nördigt.

Vi får höra om Mats resa med red Dead Redemption 2 sedan han köpte sin första PS4:a, samt även Amandas och Aarons fortsatta intryck. Det blir uppföljning på veckans fråga,...


Nov 11, 2018

Hela panelen är bortresta när Aaron kallar in tunga kavalleriet i form av Loading-kollegorna Kiki Ågren och Eric Lindholm, samt gästspel från Aarons två barn Malcolm och Soul som berättar mer om fredagsdansande för hela familjen när Just Dance 2019 inte försöker sälja prenumerationer.

Det blir snack om Red...


Nov 3, 2018

Nej, vi vet att det inte är avsnitt 44 och vi har ingen aning om varför vi trodde det, men nu är vi i alla fall här. På avsnitt 43 säsong 2. 

Aaron, Jesper och Liza sätter sig och går igenom Red Dead Redemption 2's försäljning, veckans fråga, varför det inte är ett spel för Jesper och Liza, Fallout 76...


Oct 27, 2018

Det är dags för Red Dead Redemption att släppas och Rockstar är under luppen som aldrig förr!

Tillsammans med Niklas Alicki från Playerone.se går Amanda och Aaron igenom Kotakus granskning av företagets studios i ett långt samtal om crunch inom spelbranschen, med uppenbart fokus på Rockstar.

Därefter blir det...


Oct 26, 2018

Avsnitt nummer fyra är här, kära vänner! I detta avsnitt bevarar jag en lyssnarfråga samt pratar om vad jag pysslat med sedan sist. Dessvärre skjuts dock tipslistan om TV-serier upp tills nästa vecka.

Skämshögen finner du på Facebook, Instagram, Twitter, Wordpress och kan kontaktas via e-post

Puss i...