Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Feb 1, 2019

Hej kära lyssnare!

Efter ett långt uppehåll är vi nu här med, vad vi förstår för många säkert är, tråkiga besked - det här blir det sista avsnittet av TV-spelspodden. Och det är av många anledningar.

Framför allt handlar det om tid och energi. För även om viljan alltid funnits där, har det varit oerhört uppslukande för oss som alla har fullständiga liv utanför det här projektet. Inte bara heltidsjobb utan även träningar, andra sysselsättningar och inte minst våra familjer, för att nämna de största sakerna.

Att producera en podcast vecka in och vecka ut, med allt vad det innebär, är något som kräver mycket. Inte minst om det oftast ligger på en person pga att alla inte har möjligheten, kunskapen eller tiden,

Därför kommer vi nu att lägga ner den här podcasten.

... och starta en ny. Från scratch. En podcast som inte släpps samma tid varje vecka, som inte behandlar det vi känner att vi behöver behandla, utan snarare det vi vill behandla. En podcast där vi (plus en liten förstärkning) kommer prata när vi känner för det, om det vi känner för och hur vi känner för att prata om det.

Den podcasten kommer att heta "Öppna världar".

Så vill du fortsätta höra mer från oss, är du såklart mer än välkommen att söka upp oss där podcasts finns.

TV-spelspoddens samtliga avsnitt hittar du såklart fortsatt på vår Youtube-kanal, samt via ett arkiv vi kommer lägga upp på www.tv-spelspodden.se inom en snar framtid.

Stort tack och mycket kärlek till alla er sopm hängt med oss under den här tiden!

Kram
/Panelen