Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Apr 1, 2018

Liza, Lillie, Amanda och Aaron har lyckats med att leverera det förmodligen flamsigaste avsnittet hittills när de bryter ner resultatet på förra veckans fråga, det att No Man’s Sky och Hellblade: Senua’s Sacrifice kommer till Xbox One och Sea of Thieves två första veckor ute i det vilda. Två miljoner spelare, spridda mottaganden, buggar och en och annan hackare. Och detta är bara början.Frågan är givetvis om Rare kommer kunna underhålla spelet tillräckligt för att det ska etablera sig som en ny klassiker i deras portfölj eller inte.

”Kommer Sea of Thieves tillhöra ett av de mest minnesvärda spelen när vi summerar 2018?”

I fokus ligger dessutom Liza och Lillies ”bakom kulliserna-avslöjanden” kring sitt kommande projekt med Female Legends, hur 5.3 miljoner INTE kommer gå till ost och vin i en stuga i Sälen och vad vår käre Jespers nya roll kommer handla om ...

Sedan snackas det kära minnen från Amandas absolut favoritspel Batman: Arkham Asylum, samt ett litet erkännande från Aaron när han inte var helt schysst mot sina vänner till havs i Sea of Thieves.

Länkar som diskuteras:
Hellblade till Xbox One
No Man’s Sky till Xbox One
Fuskare i Sea of Thieves
Female Legends

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida
Loading