Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Mar 27, 2018

"Hur coolt vore det inte att få göra en spoilercast tillsammans med en av utvecklarna?"

Ungefär så lät det när Aaron och Lillie först pratade om att spela in ett spoileravsnitt om Wolfenstein II: The New Colossus i november 2017. Och tack vare att Jesper kunde dra i lite trådar, har vi nu fått möjligheten att uppfylla vår dröm.

Så ...

Här är vår allra första spoilercast i form av ett nästan tre timmars samtal om Wolfenstein II: The New Colossus, tillsammans med Machine Games egen Senior Game Designer Arcade Berg!

Lillie (föga förvånande), Aaron och Arcade går i minsta lilla detalj av spelet, från allra första scenen till den allra sista. Vi snackar favoritvapen, inoljade sensmoraler och poesi. Vi tar reda på hur någon kom på idén till "den där helgalna sekvensen" eller "varför en viss karaktär gör som hen gör" och vi kan lova att det bjuds på både det ena och det andra.

Vi hoppas ni kommer ha lika kul som vi hade och ger er TV-spelspoddens spoilercast för Wolfenstein II: The New Colossus!

OBS!
Detta är en spoilercast. Har du inte spelat Wolfenstein II: The New Colossus och planerar att göra det, ska du inte lyssna på det här avsnittet. Skulle du (precis som Amanda) vara hårdhudad som ett berg när det kommer till spoilers - då är det bara köra.

Kontakta Arcade Berg:
Twitter
Hemsida

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida
Loading