Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Feb 3, 2018

I september lanserar Nintendo sin motsvarighet till Xbox Live Guld och Playstation Plus, med den stora skillnaden att vi ännu inte vet vilka förmåner detta kommer tillföra för konsumenten, utöver "förmånen" att få spela online med vänner och främlingar.

Får vi kostnadsfria spel med tjänsten? Hur många? Kommer vi kunna starta gruppchatter? Håller servrarna? Vi vill veta vad du käre lyssnare anser och tycker och tänker om Nintendo Switch Online och ber dig därför svara på veckans fråga som lyder:

"Är Nintendo Switch Online något som i långa loppet kommer påverka användarupplevelsen på Switch positivt, eller negativt?"

Gör din röst hörd!

Utöver detta tittar även Liza, Amanda och Jesper närmare på lite godingar från 2017, samt några nysläpp av godingar från ... den sjätte generationen. Det snackas Shadow of The Colossus Remake, Nier: Automata, Horizon: Zero Dawn och World of Warcraft med mera.

Mycket nöje!

Länkar:
Nintendo Switch Online
West Ham + N.I.P. -fotot

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida
Loading