Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Jul 12, 2017

Hej kära lyssnare!

I vårt fjärde avsnitt pratar vi om EA/Origin Access, Oculus sommarrea och Fortnite. Vi tittar också närmare på de initiativ som Playstation och Xbox tar i samhället för en mer inkluderande spelkultur(?) och spekulerar vilt i varför inte alla uppskattar dessa initiativ.

Därefter snackar vi mer om 3DS, 2DS och hur Aaron inte lyckas fatta varför han inte ska bemöta det handhållna formatet som ett stationärt, innan Amanda nyfiket avslöjar ytterligare ett spel hon ännu inte tagit tag i, efter att Mia delar med sig av vad hon plockat upp på Steam-rean.

Efter veckans kommentar från självaste London(!) avslutar vi med att vadslå ifall Crash stannar kvar på topplistan över den svenska marknadens mest sålda spel eller inte.

Kram

Länkar som diskuteras:
EA/Origin Access
Oculus Sommarrea
Fortnite Lanseringstrailer
Playstation UK Sponsrar Pride London
Women in gaming
Blacks in gaming
Latinos in gaming
LGBTQ in gaming

Kontakta TV-spelspodden:
tvspelspodden@gmail.com
Twitter: @tvspelspodden
Instagram: @tvspelspodden
Facebook: facebook.se/tvspelspodden
Hemsida: www.tv-spelspodden.com