Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Jul 26, 2017

När Jesper flyttpackar, Liza, Mia och Josefin är på semester, får Aaron och Amanda stöd från eliten, när ingen mindre än Effie Karabuda gästar panelen! Tvåfaldigt utnämnd till Årets Spelskribent (2015 & 2016) och inte helt otippat svensk spelmedias yngsta stjärnskott.

Tillsammans diskuterar vi Davide Solianis och Grant Kirkhopes första möten med Shigeru Miyamoto och passionen bakom Mario + Rabbids: Kingdom Battle, lite mer PUBG samt den där nya gameplay-videon för Super Mario Odyssey.

Vi får lära oss mer om att dejta farsor, vad Amanda hunnit klämma av i sin skämshög och hur Aaron fick sin första kycklingmiddag, innan vi tar tag i den där spoilertunga diskussionen kring What Remains of Edith Finch.

Innan vi rundar av diskuterar vi Spindas kommentar från förra avsnittets diskussion om Firewatch och berättar lite mer om panelens "driv" sent om kvällarna ...

Länkar som diskuteras:
Intervjuartikeln med Soliani och Kirkhope
Gameplay från Super Mario Odyssey
Playerunknown's Battlegrounds säljer 5 miljoner
Michael Pachter uttalar sig om tidsbestämda konsolexklusiviteter

Kontakta oss:
Twitter
Facebook
Instagram
Email
Hemsidan

Kram!