Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Dec 13, 2017

I veckans avsnitt är Liza tillbaka efter en kraftigt upptagen höst med kulmen i Dreamhack och med sig har hon Max som mer än gärna sitter vaken om han får diskutera Destiny 2's storhet i kontext till World of Warcraft.

Vi har för första gången även en gäst som är med för andra gången och det är ingen mindre än Loadings Aleksandar Buntic som även han har med sig Isabell Rydén - Loading-redaktionens egen "har-koll-på-allt-och-lite-till"!

Tillsammans går vi över Switch försäljningssiffror, de stora The Game Awards-vinnarna och en hel del Destiny 2-reflektioner. Inte minst efter förra veckans lansering av Curse of Osiris.

Avslutningsvis gratulerar vi Loading-medlemmen Nakroler som med sin motivering vann två Destiny 2 t-shirts och en Destiny 2-artbook!

Länkar som diskuteras:
Switch försäljningssiffror
The Game Awards

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida
Loading

Här hittar ni våra gäster:
Isabell Rydén
Max Horttanainen
Aleksandar Buntic