Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Dec 7, 2017

I vårt 27:e avsnitt blir det framför allt ett långt samtal om retrokulturen, samlarkulturen och spelkulturen innan och efter den digitala försäljningen verkligen tog över och mycket mer.

Till vår hjälp har vi den mycket eminente Martin Lindell - samlare, retroälskare och författare till ett flertal böcker. Martin som arbetat både med distribution och statistik inom svensk spelhandel innan han hamnade i rollen som brand manager på Dice, delar med sig av sina erfarenheter av branschen.

Utöver det blir det givetvis lite NVIDIA Shield, Ubisoft, God of War-kameran, Destiny, Division, Mega Man 11 och Switch mest nedladdade spel i november!

Ja såklart... innan vi snackar vad vi spelat den senaste veckan. Medan Martin tar hand om retro och de japanska inslagen tittar Amanda på AAA medan Aaron tittar på bra mycket mindre upplevelser, om än med viktiga budskap...

Mycket nöje!

Länkar som diskuteras:
Nintendo släpper spel till NVIDIA Shield
Ubisoft ger bort spel
God of War redan i mars?
Destiny 2 DLC
Division 1.8
Mega Man 11
Switch mest nedladdade spel

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida
Loading

Martin Lindell finner ni här:
www.martinlindell.com
Twitter