Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Nov 15, 2017

I detta lite kortare avsnitt sätter sig Aaron, Amanda och Josefin och snackar en hel del om EAs förfaranden senaste veckan, deras historia och vilka studios som faktiskt blivit påverkade av att ha blivit uppköpta av EA.

Är allt EA tar i verkligen bara skit eller handlar det om ett missförstått företag? Panelen är inte helt överens i vanlig ordning.

Därefter övergår diskussionen till något som är bra mycket enklare att vara överens kring när Josefin delar med sig av sina reflektioner kring Tacoma innan vi smälter samman en nostalgisk diskussion om Gone Home full av spoilers.

Sen avslutar vi med en fin liten tweet från en av er kära lyssnare och konstaterar att vi är dåliga på att läsa de mejl och meddelanden som kommer in, men mer av det i framtiden, vi lovar!

Länkar som diskuteras:
EA och Star Wars
EA köper upp Respawn
Xbox One X säljer
Sexuella trakasserier inom Nordamerikanska IGN

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida
Loading