Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Nov 9, 2017

I detta lite längre avsnitt snackar vi om den där lite nostalgiska videon som Bioware släppte i samband med sin tioårsdag, vad serien har inneburit för oss och hur vi tänker kring den idag.

Därefter är det raka vägen till Vad vi spelat segmentet med tanke på den enorma mängd intryck vi har samlat på oss.

Vi diskuterar humorn i South Path: The Fractured But Whole, henteringen av "pluppar" i Super Mario Odyssey (i mån av tid enligt Amanda..) och även Wolfenstein 2 som Lillie föga förvånande menar är det bästa spelet som existerar överallt och hela tiden någonsin och ever.

Avslutningsvis vurmar Amanda för en av sina favoriter när hon förklarar vad det är som gör Horizon: Zero Dawn så bra och varför "mer av samma" i The Frozen Wilds är precis vad hon är ute efter, innan vi hamnar i en lång diskussion om Call of Duty: WWII och dess representation där panelen inte är helt överens.

Vinnaren av Call of Duty-tävlingen utannonseras och sen var det över för denna gången. Stannar du kvar efter slutvinjetten hör du också Aarons recension av Super Mario Odyssey.

Häng med!

Länkar:
Bioware firar tio år

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida
Loading