Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Sep 6, 2017

När Spelhjälpens egen Andreas Linder gästar TV-spelspodden får vi gotta oss i samarbetsläget, de bästa minnena och de mest självklara anledningarna till att rage-quitta mot en vän.

Jespers nya superdator visar sig vara lite småbusig när den ställer till det för hans mikrofon, men det hindrar inte oss från att få höra om när Jespers Switch blev glömd på tåget med en över 150-timmars sparfil för Zelda: Breath of the Wild ...

Vi tittar närmare på det faktum att Switch-spel numera kräver extra minne och den där nya trailern för Journey-läget i FIFA 18 som vi alla ser fram emot.

Det snackas givetvis Mario + Rabbids Kingdom Battle, Knack 2 och mer Everybodys Golf innan vi är helt klara och tackar för denna omgången.

 

Länkar som diskuteras:
Spelhjälpen
Switch lagring
FIFA 18
Mike Forgey

Kontakta TV-spelspodden
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida

Kram