Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Oct 21, 2018

Full fart när Liza och Lillie delar med sig av sin vardag i sociala medier i ett samtal om denna (censurerade) kränkta e-sportskille som tyckte det var lämpligt att jämföra matcher mellan män och kvinnor med gruppvåldtäkt. 

Bara en sån sak.

Sen diskuteras det mer kring speldesign med avstamp i Amandas resa...


Oct 13, 2018

I säsongens 40:e avsnitt av TV-spelspodden hamnar Liza, Lillie och Aaron i samtal om e-sport, Lillie och Lizas erfarenheter med Deceit, Aarons behov av bekräftelse i FIFA och PES framför sina barn och inte minst svårighetsgraderna i Shadow of the Tomb Raider.

Vad betyder det egentligen att spela på easy om du...


Oct 7, 2018

Loading är äntligen här!

Och hur vill vi fira det på bästa sätt om inte genom att bjuda in Johan Lorentzon, Alexander Rehnman och Petter Arbman från redaktionen, för att snacka japansk kultur på 3DS och skräck-äventyr samt strategiskjutare i den virtuella verkligheten?

Amanda reflekterar högt och lågt över...


Oct 5, 2018

I detta tredje avsnitt pratas det litteratur för första gången och tipslistan återkommer - denna gång med film. Avsnittet innehåller även prat om tveksamma uttal, horribla frisyrer och och lipsilligheter. 

Skämshögen finner du på Facebook, Instagram, Twitter, Wordpress och kan kontaktas via e-post

Puss i...


Oct 1, 2018

Korvfritt i avsnitt 38!

Vi diskuterar om skräcken att vakna upp naken på DreamHack, grovhångla i Skype-samtal och visa könet i stream.

Vi pratar även en del om spel och eftersom fantastiska Josefine Wallenå (Vice Ordförande Female Legends och Projektledare för Sverok TV) gästar blir det också en del Counter...