Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Jul 28, 2018

Aaron och Amanda hamnar ännu en gång ensamma på varsin sida internet men likväl tillsammans. Denna vecka diskuteras alltifrån trakasserier av spelskapare, till nytt material i en stor speltitel och avskedande av arbetskraft hos spelskapare. 

Därtill språkas det även kring NieR: Automata, The Last of Us, Sonic...


Jul 21, 2018

Jesper tar tag i rodret när vi tar en titt på Nathan Fillions Uncharted-karriär, Good Old Games fingertoppskänsla och en tillbakablick till förra veckans samtal om etik inom speljournalistik.

Vår gäst Alexander Brierly Chramer från urmysiga podcasten Trekraften delar med sig av sina utmaningar i Wreckfest,...


Jul 14, 2018

Tillsammans med Loadings egen återkommande VR-entusiast Johan Lorentzon och Svamprikets eminenta Linus Svensson och Pim Ehrelind, tar Amanda och Aaron sig an det spännande ämnet "etik inom speljournalistik".

Även om vi inte nödvändigtvis kommer helt i mål, försöker vi i alla fall finna svar på några av de...


Jul 7, 2018

Spel släpps från höger till vänster, Sverige får nöja sig med kvartsfinal i VM och nyhetstorkan (om än subjektiv) gör sig påmind som vanligt mitt i sommaren.

Amanda och Aaron sitter ner och tar sig an inte bara nostalgi, utan även vilken utgivare de skulle ge sina pengar i en potentiell prenumerationsbaserad...


Jul 7, 2018

Tillsammans med Coldwood Interactives egna Martin Sahlin och Michael Gill sitter Amanda, Aaron och Lillie ner och tjatar om Unravel Two, E3-scenen, studier om vad spelare lägger sina pengar på, nya spelmotorer och sedan även Lillies intryck av snygga Vampyrfrån Dontnod.

Vad är grejen med franska medelålders män,...