Preview Mode Links will not work in preview mode

TV-spelspodden

Aug 18, 2018

Mångkreatören Alicia Andersson kommer äntligen och gästar panelen när vi går igenom veckans fråga kring plagierade recensioner, Battlefield V-trailern, Bethesdas villkor mot Sony och inte minst en uppdatering kring Sumo Digital och de frågetecken som finns kring Crackdown 3.

Därefter blir det Final Fantasy XIV,...


Aug 11, 2018

Aaron är tillbaka från semestern (och tycker att hela världen ska få höra om vad han har gjort...), Lillie likaså och Amanda befinner sig föga förvånande mellan konserter på Way Out West. MEN det hindrar oss inte från att se över förrförra veckans fråga, Kotakus granskning av Riot Games, IGNs och...


Aug 5, 2018

Helt plötsligt så var det bara en - denna vecka är det enbart Amanda som håller i spakarna och i smyg är hon livrädd. För att charma lyssnarna gör hon dock en av de saker hon gillar mest - hon gör en lista!

Puss i ljumsken!

Kontakta TV-spelspodden:
Twitter
Facebook
Instagram
Mail
Hemsida


Jul 28, 2018

Aaron och Amanda hamnar ännu en gång ensamma på varsin sida internet men likväl tillsammans. Denna vecka diskuteras alltifrån trakasserier av spelskapare, till nytt material i en stor speltitel och avskedande av arbetskraft hos spelskapare. 

Därtill språkas det även kring NieR: Automata, The Last of Us, Sonic...


Jul 21, 2018

Jesper tar tag i rodret när vi tar en titt på Nathan Fillions Uncharted-karriär, Good Old Games fingertoppskänsla och en tillbakablick till förra veckans samtal om etik inom speljournalistik.

Vår gäst Alexander Brierly Chramer från urmysiga podcasten Trekraften delar med sig av sina utmaningar i Wreckfest,...