Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Oct 30, 2017

I vårt allra första specialavsnitt fokuserar vi på en av hösten 2017s stora snackisar - mikrotransaktioner. Och när hela panelen spelar Mario, Wolfenstein och Destiny, passar Aaron på och tar in förstärkning från Loading-redaktionen. Tillsammans med Jimmy, Aleksandar och Niklas tar de itu med...


Oct 25, 2017

Lillie, Jesper, Mia, Liza och Josefin är allesammans ute på vift när de Amanda och Aaron sätter sig vid mikrofonerna. Föga förvånande blir avsnittet längre än vanligt, när vi pratar om Play Anywhere, bakåtkompatibilitet och hur Xbox 360-spel ser bättre ut på en Xbox One X.

Därefter delar Aaron med sig av...


Oct 18, 2017

I dagens avsnitt pratar vi övergrepp, skåpbilsloggor och välgörenhet. 

Spelhjälpen har gjort världen till en bättre plats genom att stötta "Kvinna till kvinna" med hutlösa mängder pengar.

Amanda lever ut sin fantasi som Metroid-narrator och Lillie lyckas åter en gång prata om nazisthundar.

Aaron har lekt med...


Oct 11, 2017

"En grupp för jämställdhet inom spelkulturen" är facebook-gruppen med över 2 300 medlemmar, där fokus på ämnen som berör en mer inkluderande och jämställd spelkultur står i centrum.

Men hur började allt och varför?

Grundaren av gruppen, David Rasmusson, gästar veckans avsnitt och berättar mer om gruppen...


Oct 4, 2017

Lillie tar rodret när vi spånar kring Andrew House avhopp från CEO-posten på Sony, vad Paramount och bland andra Tim Miller vill göra med Sonic-rättigheterna, samt värdet på Mini SNES:en och lite mer Spelhjälpen och Female Legends såklart.

Vi pratar en hel del om våra intryck av Cuphead och FIFA 18,...