Preview Mode Links will not work in preview mode

Vi är TV-spelspodden (från vänster till höger):

  • Amanda Stéen
  • Aaron Vesterberg Ringhög
  • Lillie Klefelt
  • Jesper Englin
  • Liza Lind

TV-spelspodden är en podcast skapad med ett syfte om att lyfta nya perspektiv inom kulturen. Vi tror att fler perspektiv kan bredda vår egen syn på vad kulturen faktiskt är och betyder för många, och därmed även tillåta ett samtal som inte nödvändigtvis behöver följa samma mall som normen. 

Sep 27, 2017

Female Legends tar bokstavligen över rodret i veckans avsnitt när Liza programleder och Lillie får snacka Wolfenstein. Lillie och Aaron har träffat Arcade Berg och ställt frågorna ingen annan vågat ställa (av förklarliga skäl...), samt sett en ny gameplay-video som Lille berättar lite kort om.

Vi pratar om...


Sep 20, 2017

Josefin är tillbaka och berättar om vad hon tycker om Destiny 2, medan Amanda bara spelar FIFA 17 (hör Aaron jubla!).

Vi snackar om crossplay-missen mellan Playstation 4 och Xbox One, ett fyra gånger större Battlegrounds och den nya trailers för Call of Duty: WWII.

Dessutom tittar vi på vem vi skulle nominera...


Sep 13, 2017

Vi snackar om vad Felix "PewDiePie" Kjellberg slänger ur sig i streams framför tiotusentals tittare, diskuterar South Parks sociala kommentarer, lite Switch-minne och gläder oss åt att Nintendo lyssnar på fansen!

Dessutom snackas det Life is Emo, nej vi menar Life is Jallapeno, NEJ vi menar ju såklart Life is...


Sep 6, 2017

När Spelhjälpens egen Andreas Linder gästar TV-spelspodden får vi gotta oss i samarbetsläget, de bästa minnena och de mest självklara anledningarna till att rage-quitta mot en vän.

Jespers nya superdator visar sig vara lite småbusig när den ställer till det för hans mikrofon, men det hindrar inte oss...