Preview Mode Links will not work in preview mode

TV-spelspodden

Nov 15, 2017

I detta lite kortare avsnitt sätter sig Aaron, Amanda och Josefin och snackar en hel del om EAs förfaranden senaste veckan, deras historia och vilka studios som faktiskt blivit påverkade av att ha blivit uppköpta av EA.

Är allt EA tar i verkligen bara skit eller handlar det om ett missförstått företag? Panelen...


Nov 9, 2017

I detta lite längre avsnitt snackar vi om den där lite nostalgiska videon som Bioware släppte i samband med sin tioårsdag, vad serien har inneburit för oss och hur vi tänker kring den idag.

Därefter är det raka vägen till Vad vi spelat segmentet med tanke på den enorma mängd intryck vi har samlat på oss.

Vi...


Nov 4, 2017

Liza, Lillie och Amanda sätter sig på Science Fiction Bokhandeln i Göteborg tillsammans med professor Eva Kingsepp (expert inom nazism inom populärkultur) i vårt allra första LIVE-avsnitt! 

Tillsammans diskuterar de med Wolfenstein 2 i ryggen nazisters roll inom populärkultur och hinner också med att få höra...


Nov 1, 2017

Plötsligt är vi här igen och från ingenstans går Aaron och Amanda två hela avsnitt i rad utan någon att titta till dem. Det snackas om hur enormt j***a onödigt mörk och våldsamt den där The Last of Us Part 2-trailern var och även lite Battlegrounds.

Vi hinner också se över Nintendos statistik...


Oct 30, 2017

I vårt allra första specialavsnitt fokuserar vi på en av hösten 2017s stora snackisar - mikrotransaktioner. Och när hela panelen spelar Mario, Wolfenstein och Destiny, passar Aaron på och tar in förstärkning från Loading-redaktionen. Tillsammans med Jimmy, Aleksandar och Niklas tar de itu med...